اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری :
تعداد صفحات : ۲۲
هدف از این مطالعه، بررسی اثر کاهش سطح پروتئین خام جیره و افزودن کنجالههای سویا و کلزای اکسترود شده بر فراسنجههای خونی و شکمبهای، جمعیت متانوژنها و باکتریهای با تولید آمونیاک زیاد (HAB) شکمبه گوسالههای پرواری بود. بدین منظور، ۳۶ رأس گوساله نر پرواری در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار و شش تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۱) شاهد (کنجاله سویا) (۱۵=CP درصد)، ۲) کنجاله سویا (۱۳=CP درصد، ۱۳SBM)، ۳) کنجاله سویای اکسترود (۱۳=CP درصد، EXSBM)، ۴) کنجاله کلزا (۱۳=CP درصد، ۱۳CM)، ۵) کنجاله کلزای اکسترود (۱۳=CP درصد، EXCM)، و ۶) پودر ماهی (۱۳=CP درصد، FM) بودند. غلظت آلبومین، پروتئین تام، کراتینین و نیتروژن اورهای خون در تیمارهای آزمایشی نسبت به گروه شاهد، کاهش یافت (۰۵/۰>P). بالاترین میزان آمونیاک و استات شکمبه و کمترین میزان پروپیونات و اسیدهای چرب فرار در گروه شاهد مشاهده شد (۰۵/۰>P). کمترین جمعیت HAB شکمبه در تیمارهای تغذیه شده با کنجاله سویا و کلزای اکسترود شده و سپس در دیگر تیمارهای با پروتئین پائین بود و در تیمار شاهد بیشترین بود (۰۵/۰>P). همچنین تیمارهای دریافت کننده کنجاله سویا و کلزای اکسترود شده دارای جمعیت کمتری از متانوژنها نسبت به گروه شاهد بودند (۰۵/۰>P). با توجه به نتایج بهدست آمده، کاهش سطح CP جیره و عمل اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا سبب کاهش جمعیت HAB و آمونیاک شکمبه و اوره خون شد. در ضمن، اکسترود کردن، جمعیت متانوژنها و نسبت استات به پروپیونات را کاهش و موجب افزایش غلظت تام اسیدهای چرب فرار به عنوان شاخصی از بهبود راندمان تخمیر شکمبه، شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.