اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری :

تعداد صفحات : ۲۲

هدف از این مطالعه، بررسی اثر کاهش سطح پروتئین خام جیره و افزودن کنجاله­های سویا و کلزای اکسترود شده بر فراسنجه­های خونی و شکمبه­ای، جمعیت متانوژن­ها و با­کتری­های با تولید آمونیاک زیاد (HAB) شکمبه گوساله­های پرواری بود. بدین منظور، ۳۶ رأس گوساله نر پرواری در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار و شش تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۱) شاهد (کنجاله سویا) (۱۵=CP درصد)، ۲) کنجاله سویا (۱۳=CP درصد، ۱۳SBM)، ۳) کنجاله سویای اکسترود (۱۳=CP درصد، EXSBM)، ۴) کنجاله کلزا (۱۳=CP درصد، ۱۳CM)، ۵) کنجاله کلزای اکسترود (۱۳=CP درصد، EXCM)، و ۶) پودر ماهی (۱۳=CP درصد، FM) بودند. غلظت آلبومین، پروتئین تام، کراتینین و نیتروژن اوره­ای خون در تیمارهای آزمایشی نسبت به گروه شاهد، کاهش یافت (۰۵/۰>P). بالاترین میزان آمونیاک و استات شکمبه و کمترین میزان پروپیونات و اسیدهای چرب فرار در گروه شاهد مشاهده شد (۰۵/۰>P). کمترین جمعیت HAB شکمبه در تیمارهای تغذیه شده با کنجاله سویا و کلزای اکسترود شده و سپس در دیگر تیمارهای با پروتئین پائین بود و در تیمار شاهد بیشترین بود (۰۵/۰>P). همچنین تیمارهای دریافت کننده کنجاله سویا و کلزای اکسترود شده دارای جمعیت کمتری از متانوژن­ها نسبت به گروه شاهد بودند (۰۵/۰>P). با توجه به نتایج به­دست آمده، کاهش سطح CP جیره و عمل اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا سبب کاهش جمعیت HAB و آمونیاک شکمبه و اوره خون شد. در ضمن، اکسترود کردن، جمعیت متانوژن­ها و نسبت استات به پروپیونات را کاهش و موجب افزایش غلظت تام اسیدهای چرب فرار به­ عنوان شاخصی از بهبود راندمان تخمیر شکمبه، شد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.