تاثیر درمان فراتشخیصی بر احساس گرفتاری و بی حوصلگی مادران دارای فرزند مبتلا به اختلال طیف اوتیسم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر درمان فراتشخیصی بر احساس گرفتاری و بی حوصلگی مادران دارای فرزند مبتلا به اختلال طیف اوتیسم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر درمان فراتشخیصی بر احساس گرفتاری و بی حوصلگی مادران دارای فرزند مبتلا به اختلال طیف اوتیسم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر درمان فراتشخیصی بر احساس گرفتاری و بی حوصلگی مادران دارای فرزند مبتلا به اختلال طیف اوتیسم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر درمان فراتشخیصی بر احساس گرفتاری و بی حوصلگی مادران دارای فرزند مبتلا به اختلال طیف اوتیسم :

تعداد صفحات : ۱۰

مقدمه: اختلال طیف اوتیسم دشواری ها و سختی های زیادی را برای والدین به ویژه برای مادران به دلیل ارتباط بیشتر با کودک فراهم می کند. هدف پژوهش حاضر تعیین تاثیر درمان فراتشخیصی بر احساس گرفتاری و بی حوصلگی مادران دارای فرزند مبتلا به اختلال طیف اوتیسم است.
روش کار: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی تصادفی است. جامعه آماری شامل کلیه مادران دارای فرزند مبتلا به مبتلا به اختلال طیف اوتیسم در شهر اصفهان بودند که ۴۰ نفر از آن ها با روش نمونه گیری در دسترس انتخاب و در دو گروه مساوی (آزمایش و کنترل) به صورت تصادفی جایگزین شدند. درمان فراتشخیصی طی ۱۲ جلسه گروهی ۶۰ دقیقه ای انجام شد. برای جمع آوری داده ها، از مقیاس احساس گرفتاری (Entrapment Scale) و مقیاس چندبعدی حالت بی حوصلگی (MSBS: Multidimensional State Boredom Scale) استفاده شد. روایی و پاپایی ابزارها در مطالعات قبلی بررسی و تایید شده است. تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار اس پی اس اس نسخه ۲۱ انجام گرفت.
یافته ها: یافته های آماری نشان داد تفاوت بین احساس گرفتاری بیرونی (۰۰۱/۰ = P)، احساس گرفتاری درونی (۰۰۱/۰ = P)، یکنواختی (۰۰۵/۰ = P)، انگیختگی بالا (۰۰۱/۰ = P)، انگیختگی پایین (۰۰۴/۰ = P)، بی توجهی (۰۱۰/۰ = P) و درک زمان (۰۲۲/۰ = P) در دو گروه آزمایش و کنترل در پیش آزمون و پس آزمون معنی دار است.
نتیجه گیری: درمان فراتشخیصی روشی مناسب برای کاهش مشکلات روان شناختی مانند احساس گرفتاری و بی حوصلگی در مادران دارای فرزند اختلال طیف اوتیسم است. بنابراین، پیشنهاد می شود این درمان در کنار سایر درمان ها در مراکز آموزشی و درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.