تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات : ۹

تاثیر عصارهی چای سبز در غلظت های مختلف (۱۰۰، ۲۰۰، ۵۰۰ و ppm1000) بر روی تغییرات رنگ روغن استخراج شده اززایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول ۱۵ روز نگهداری در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد مطالعه شد. پارامترهای رنگ (*L*a*b و *E) توسط سیستم کامپیوتری اندازهگیری شدند. روشنایی (*L) نمونه ها با افزایش غلظت به طور معنی داری کاهش پیداکرده است. قرمزی (+*a) در همهی تیمارها با گذشت زمان افزایش یافته است. زردی (+*b) روغن ماهی با افزایش غلظت عصاره کاهش یافت. روند تغییرات رنگ کل (*E) در تیمارهای شاهد افزایشی بود، اگرچه در بقیه تیمارها این روند تا روز ۱۰ نگهداری فقط مشاهده شد و سپس فاکتور *E کاهش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.