تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر عصاره ی چای سبز بر روند تغییرات رنگ روغن زایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات : ۹
تاثیر عصارهی چای سبز در غلظت های مختلف (۱۰۰، ۲۰۰، ۵۰۰ و ppm1000) بر روی تغییرات رنگ روغن استخراج شده اززایدات ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول ۱۵ روز نگهداری در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد مطالعه شد. پارامترهای رنگ (*L*a*b و *E) توسط سیستم کامپیوتری اندازهگیری شدند. روشنایی (*L) نمونه ها با افزایش غلظت به طور معنی داری کاهش پیداکرده است. قرمزی (+*a) در همهی تیمارها با گذشت زمان افزایش یافته است. زردی (+*b) روغن ماهی با افزایش غلظت عصاره کاهش یافت. روند تغییرات رنگ کل (*E) در تیمارهای شاهد افزایشی بود، اگرچه در بقیه تیمارها این روند تا روز ۱۰ نگهداری فقط مشاهده شد و سپس فاکتور *E کاهش پیدا کرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.