اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar) :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۳

    هدف از این پژوهش، بررسی اثراتسطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه ­های بیوشیمیایی خون کبک­های چوکار بود. شمار ۳۶ قطعه کبک چوکار ماده (هشتاد و هفت هفته سن) با میانگین وزن ۰۵/۱۵±۴۹۵ گرم از جمعیت کبک ­های مولد گزینش و در قالب طرح کاملا تصادفی به یکی از تیمارهای شاهد و سه دز متفاوت روغن ماهی اختصاص یافتند. هر تیمار سه تکرار و هر تکرار (قفس) سه کبک ماده وجود داشت. همچنین ۱۲ قطعه کبک نر بعد از گزینش از گله پایه، به ­شیوه تصادفی برای انجام جفت­ گیری طبیعی با کبک های ماده (با نسبت ۱:۳) و تا پایان آزمایش در قفس های آزمایش توزیع شدند. تیمارها شامل: ۱- شاهد ، تجویز خوراکی ۳/۰ سی­سی نرمال سالین، و تیمارهای ۲، ۳ و ۴ به ­ترتیب تجویز خوراکی ۱/۰، ۲/۰ و ۳/۰ سی سی روغن ماهی روزانه طی ۲۱ روز پی در پی بودند. جمع ­آوری تخم ­ها روزانه هر دو ساعت یک بار طی ۱۶ ساعت روشنایی از روز ۸ تا روز ۲۸ آزمایش انجام شد و در دمای ۱۳ درجه سانتی گراد نگه­داری شدند. وزن کبک ­ها پیش از آغاز آزمایش و پس از آن هر هفته یک بار ثبت شد. همچنین مصرف خوراک به­ طور روزانه ثبت شد. خون­گیری از کبک­ ها در روز صفر، ۱۰ و ۲۱ آزمایش انجام شد تا فراسنجه ­های بیوشیمیایی سرم ارزیابی شوند. یافته ­ها نشان دادند که مصرف خوراک، وزن بدن و افزایش وزن روزانه از تجویز روغن ماهی تاثیر نپذیرفت (۰۵/۰ p). سطوح کلسترول تام و تری­گلیسرید سرم در کبک ­هایی که دزهای گوناگون روغن ماهی دریافت کردند در مقایسه با گروه شاهد کاهش معنی­ داری داشت که در پرنده ­هایی که ۳/۰ سی­سی روغن ماهی دریافت کردند بیشترین کاهش وجود داشت (۰۵/۰ >p). برهم­کنش تیمار و زمان سبب کاهش معنی­دار در غلظت کلسترول تام سرم شده بود (۰۲/۰ =p). غلظت ldl و گلوکز در پرنده ­های گروه ۳/۰ سی­سی روغن ماهی، در مقایسه با دیگر تیمارها کاهش معنی­ داری داشت (۰۵/۰ >p). اما غلظت VLDL، HDL، پروتئین تام، کلسیم و فسفر از روغن ماهی تاثیر نپذیرفت (۰۵/۰

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.