اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبک های ماده چوکار (Alectoris chukar) :
سال انتشار : ۱۳۹۹
تعداد صفحات : ۱۳
هدف از این پژوهش، بررسی اثراتسطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون کبکهای چوکار بود. شمار ۳۶ قطعه کبک چوکار ماده (هشتاد و هفت هفته سن) با میانگین وزن ۰۵/۱۵±۴۹۵ گرم از جمعیت کبک های مولد گزینش و در قالب طرح کاملا تصادفی به یکی از تیمارهای شاهد و سه دز متفاوت روغن ماهی اختصاص یافتند. هر تیمار سه تکرار و هر تکرار (قفس) سه کبک ماده وجود داشت. همچنین ۱۲ قطعه کبک نر بعد از گزینش از گله پایه، به شیوه تصادفی برای انجام جفت گیری طبیعی با کبک های ماده (با نسبت ۱:۳) و تا پایان آزمایش در قفس های آزمایش توزیع شدند. تیمارها شامل: ۱- شاهد ، تجویز خوراکی ۳/۰ سیسی نرمال سالین، و تیمارهای ۲، ۳ و ۴ به ترتیب تجویز خوراکی ۱/۰، ۲/۰ و ۳/۰ سی سی روغن ماهی روزانه طی ۲۱ روز پی در پی بودند. جمع آوری تخم ها روزانه هر دو ساعت یک بار طی ۱۶ ساعت روشنایی از روز ۸ تا روز ۲۸ آزمایش انجام شد و در دمای ۱۳ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. وزن کبک ها پیش از آغاز آزمایش و پس از آن هر هفته یک بار ثبت شد. همچنین مصرف خوراک به طور روزانه ثبت شد. خونگیری از کبک ها در روز صفر، ۱۰ و ۲۱ آزمایش انجام شد تا فراسنجه های بیوشیمیایی سرم ارزیابی شوند. یافته ها نشان دادند که مصرف خوراک، وزن بدن و افزایش وزن روزانه از تجویز روغن ماهی تاثیر نپذیرفت (۰۵/۰
p). سطوح کلسترول تام و تریگلیسرید سرم در کبک هایی که دزهای گوناگون روغن ماهی دریافت کردند در مقایسه با گروه شاهد کاهش معنی داری داشت که در پرنده هایی که ۳/۰ سیسی روغن ماهی دریافت کردند بیشترین کاهش وجود داشت (۰۵/۰ >p). برهمکنش تیمار و زمان سبب کاهش معنیدار در غلظت کلسترول تام سرم شده بود (۰۲/۰ =p). غلظت ldl و گلوکز در پرنده های گروه ۳/۰ سیسی روغن ماهی، در مقایسه با دیگر تیمارها کاهش معنی داری داشت (۰۵/۰ >p). اما غلظت VLDL، HDL، پروتئین تام، کلسیم و فسفر از روغن ماهی تاثیر نپذیرفت (۰۵/۰
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.