طرز تهیه شله زرد نذری برای 10 نفر ,20 نفر,30 نفر ,40 نفر 50 نفر 100 نفر و 200 نفر

طرز تهیه شله زرد نذری برای 10 نفر ,20 نفر,30 نفر ,40 نفر 50 نفر 100 نفر و 200 نفر

طرز تهیه شله زرد  | شله زرد نذری | شله زرد

تزیین شله زرد,تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی و شابلون

آموزش اشپزی:شله زرد یا آش زرد به انگلیسی و فینگلیش shole zard  است در واقه شله زد : دسر ترکی است که از مخلوط غلات، میوه ها، میوه های خشک و آجیل ساخته شده است.محل مبدا شله زد ترکیه است و  مواد تشکیل دهنده اصلی شله زد: دانه، میوه و آجیل است.با روش پخت شله زرد نذری با من و تو اوکی همراه باشید.

خب امروز از بخش آشپزی طرز تهیه شله زد خوشمزه برای 10 تا 200 نفر برای کاربران گرامی من و تو اوکی آماه کردیم راستی تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی و شابلون در انتهای پست ببینید.

مهم: فقط از دستور های زیر برای “طرز تهیه شله زرد برای 4 نفر” و “طرز تهیه شله زرد برای 6 نفر  استفاده نکنید هر دو دستور به صورت جداگانه در انتهای پست گفته شده است.

مهم  :دستور زیر فقط برای 7 مورد زیر استفاده کنید.

 طرز تهیه شله زرد نذری برای 10 نفر

طرز تهیه شله زرد برای 20 نفر

طرز تهیه شله زرد نذری برای 30 نفر

طرز تهیه شله زرد نذری برای 30 نفر

طرز تهیه شله زرد نذری برای 40 نفر

 طرز تهیه شله زرد نذری برای 50 نفر

طرز تهیه شله زرد برای 100 نفر

طرز تهیه شله زرد برای 200 نفر

سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی خوشمز,سالاد ماکارونی با مرغ,طرزتهیه سالاد ماکارونی

  طرز تهیه شله زرد نذری برای 10 نفر

مواد لازم برای شله زرد نذری برای 10 نفر  

برنج :¤: یک لیوان

شکر :¤: دو و نیم لیوان

زعفران ساییده :¤: یک قاشق چای‌خوری

کره :¤: 25 گرم

آب :¤: 8 لیوان

خلال :¤: بادام یک لیوان

خلال پسته و دارچین :¤: برای تزئین

با این مقدار مواد لازم حدود ده کاسه ماست خوری شله زرد خواهیم داشت.

  طرز تهیه شله زرد نذری برای 10 نفر

یک لیوان برنج را شسته، با 8 لیوان آب، بدون نمک، به مدت یک شب خیس می‌کنیم. بعد آب و برنج را روی شعله گذاشته، جوش می‌آوریم. سپس برای دو
ساعت با شعله کم می‌کنیم و چندین بار آن را هم می‌زنیم تا برنج کاملاً له شود و لعاب بیندازد و مغز برنج پخته شود.

یک قاشق چای‌خوری زعفران را با یک چهارم لیوان آب، ده دقیقه روی کتری در حال جوش گذاشته تا دم بکشد.

زعفران دم کشیده، گلاب و شکر را به برنج پخته شده اضافه کرده، هم می‌زنیم تا ده الی پانزده دقیقه دیگر با شعله کم دم بکشد و جا بیفتد.شعله را خاموش می‌کنیم

و کره را اضافه کرده، هم می‌زنیم. اگر شله زرد سفت باشد، می‌توان به آن گلاب یا آب اضافه کرد.برای تشخیص میزان سفتی شله زرد می‌توان کمی از
آن را در یخچال گذاشت تا مشخص شود بعد از سرد شدن چقدر سفت می شود.

بعد از کمی سرد شدن، خلال بادام به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم و در ظرف پذیرایی
می‌کشیم با دارچین یا خلال پسته و بادام می‌توان شله زرد را تزئین کرد.

سوپ شیر,طرز تهیه سوپ شیر, سوپ شیر ساده,سوپ شیر خوشمزه

طرز تهیه شله زرد برای 20 نفر

طبق دستور پخت 10 ,طرز تهیه شله زرد را دو برار کنید

طرز تهیه شله زرد برای 20 نفر یک سان است

طرز تهیه شله زرد نذری برای 30 نفر

طبق دستور پخت 10 ,طرز تهیه شله زرد نذری را سه برار کنید

طرز تهیه شله زرد برای 30 نفر یک سان است

طرز تهیه شله زرد نذری برای 40 نفر

طبق دستور پخت 10 ,طرز درست كردن شله زرد را چهار برار کنید

طرز تهیه شله زرد برای 40 نفر یکسان است

 طرز تهیه شله زرد نذری برای 50 نفر

طبق دستور پخت 10 ,طرز درست كردن شله زرد را پنج برار کنید

طرز تهیه شله زرد برای 50 نفر یک سان است

 طرز تهیه شله زرد برای 100 نفر

طرز تهیه شله زرد برای 100 نفر یک سان است

طرز تهیه شله زرد برای 200 نفر

طرز تهیه شله زرد برای 200 نفر یک سان است

 تزیین آش رشته,ash reshteh,آش رشته

طرز تهیه شله زرد برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه شله زرد برای 4 نفر 

برنج  :¤: 1 پیمانه
آب  :¤: 6 پیمانه
شکر  :¤: 2 پیمانه
خلال بادام  :¤: 1/4 پیمانه
کره  :¤: 50 گرم
زعفران آسیاب شده و دم شده  :¤: نصف استکان
گلاب  :¤: 1/2 پیمانه
هل ساییده  :¤: 1/4 قاشق چایخوری
دارچین و خلال پسته و بادام  :¤: به مقدار دلخواه
با این مقدار مواد 4 پیاله شله زرد خوشمزه خواهید داشت

مراحل تهیه شله زرد
شله زرد رو عموما به یک روش درست میکنن. فقط نکات خاصی وجود داره که عرض میکنم خدمتتون. برنج شله زرد بهتره نیم دونه و حتما ایرانی باشه ولی میتونید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر میشه و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری میبره. من نیم دونه نداشتم و از برنج کامل استفاده کردم. فقط برنجتون ایرانی باشه تا کیفیت بهتری داشته باشین.

برنجی رو که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.

دستور پخت شله زرد
بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم.
بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه.

مجله آشپزی مثبت: می دونم از بچگی پای دیگ مادر بزرگ و خاله و مامانت کمین می نشستی تا کار تموم بشه و بشینی و با انگشت تموم دیگو تمیز کنی. اصلا خوردن شله زرد پای دیگ نذری رو با

کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب و هل رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.

در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید. البته میتونید خلال بادوم رو فقط برای تزیین استفاده کنید.

 میرزا قاسمی خوشمزه,میرزا قاسمی شمالی,میرزا قاسمی رشتی,mirza ghasemi,میرزا قاسمی

طرز تهیه شله زرد برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه شله زرد برای 6 نفر 

برنج :¤: ۵۰۰ گرم

زعفران :¤: ۵/۰ مثقال

نمك :¤: ۸/۱ .ق.چ

گلاب :¤:  ۱ .ليوان

عرق :¤:  هل ۱ .ل

خلال بادام :¤: ۱۰۰ گرم

كره :¤: ۱۰۰ گرم

پودر هل :¤: ۱.ق.غ

دارچين :¤: به مقدار لازم

شكر   :¤: ۱۲۰۰ گرم :¤: يك كيلو و دويست گرم مقدار شكر بايد دو برابر برنج شود

شله زرد طرز تهیه:برنج را شسته بعد چند ساعتي خيس كرده و زعفران را با مقدار آب جوش دم كنيد سپس برنج را تا ۸ برابرش آب ريخته در قابلمه بزرگي ريخته همرا با برنج و نمك اجازه مي دهيم تا كاملا بپزد و لعاب بيندازد.

بعد شكر را همراه با زعفران كم كم اضافه كرده تا كاملا به خورد برنج برود .بعد از نيم ساعت كمي از آن را بچشيد البته اجازه بدهيد كمي سرد شود تا از ميزان شيريني آن مطمئن شويد.

هر چند دقيقه يكبار هم زده بعد از يك ساعت گلاب و عرق هل و پودر هل را ريخته با خلال بادام و كره هم زده.

اگر سفت بود ۱-۲ ليوان آب جوش اضافه كنيد .۲۰ دقيقه اجازه دهيد با شعله كم و درب بسته دم بكشد.در ظرف ريخته و با دارچين و…تزئين كنيد.

بار اولي كه من شله زرد پختم مهماني افطاري داشتم با خودم حساب كردم خوب براي هر نفر يك پيمانه برنج در نظر بگيرم كافيه.مي دونيد چي شد آخر شب مهمونا كه مي رفتند هر كدوم هم يك كاسه شله زرد بردند.و يه عالمه روی دستم موند.اين اشتباه منو نكنيد .براي ۶ نفر ۱-۲ پيمانه برنج كافيه.خيلي با بركت مي شه.

شله زرد شما آمادست نوش جان

میگو سوخاری,طرز تهیه میگو سوخاری با ماءالشعیر,میگو سوخاری پفکی ساده

تزیین شله زرد

طرز تهیه شله زرد,شله زرد نذری,شله زرد

طرز تهیه شله زرد نذری خیلی خوشمزه مجلسی

طرز تهیه شله زرد,شله زرد نذری,شله زرد

تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی و شابلون

طرز تهیه شله زرد,شله زرد نذری,شله زرد

تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی و شابلون

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ, مجلسی خوشمزه, تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

 

آموزش تزیینات شله زرد : پس از کشیدن شله زرد در ظرفها ته قابلمه که کمی شله زرد مونده رو با کمی دارچین و پودر کاکائو قاطی کنید .
داخل کیسه فریزر بریزیدو به سلیقه خودتون تزیین کنید.
بهتره بذاریم خوب شله زرد کاکائوییمون سرد بشه و بعد طرح بدیم . میتونیم برای رنگ بندی طرحتون از پودر پسته، پودر نارگیل ، دارچین و … استفاده کرد.

تزیین شله زرد با دارچین برای سفره افطار

یکی از مواد غذایی که برای تزیین شله زرد ها می تواند مورد استفاده قرار بگیرد و اتفاقا خیلی هم به خوشمزه شدن آن کمک می کند، دارچین است. این پودر خوشمزه می تواند معجزه گری باشد در دستان شما، شما می توانید با تکیه بر استعداد و هنر درونی تان و پودر دارچین انواع و اقسام طرح ها را روی شله زرد های پیاده کنید، حتی می توانید از قالب های مخصوص هم برای این کار استفاده کنید. بعد هم آن ها را کنار هم قرار دهید و از دیدن آثار هنری تان لذت ببرید.

تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی برای سفره افطار

ترکیب رنگ ها در زیبایی سفره افطار شما بسیار تاثیر گذار است. پس سعی کنید در تزیین شله زرد و حلوا های تان از انواع مواد که رنگ های متنوع و دوست داشتنی دارند استفاده کنید. مثلا برای تزیین شله زرد ها علاوه بر دارچین می توانید از پودر پسته وگل محمدی هم استفاده کنید که علاوه بر زیبایی ظاهری که به آن می بخشد طعم آن را نیز بی نظیر می کند.

ظرف های زیبا برای شله زرد ها برای سفره افطار

گاهی هم انتخاب یک ظرف مناسب برای شله زردها از هزار تا تزیین هم کاربردی تر است. شله زردها همان طور که از اسمشان پیدا است، دارای رنگ زرد هستند پس بهترین ظرف هایی که به آن ها اجازه جلوه گری می دهد، ظرف های آبی رنگ هستند که شما می توانید از آن ها استفاده کنید تا سفره افطارتان جلوه ای ناب و زیبا داشته باشد.

تزیین شله زرد با خلال پسته و بادام برای سفره افطار

یکی دیگر از چیزهایی که می تواند به شما در تزیین شله زرد ها کمک کند، خلال پسته و بادام است. با خلال پسته و بادام انواع و اقسام طرح ها را می توانید روی شله زرد ها پیاده کنید و از آن ها لذتت ببرید. عکس بالا یکی از این نمونه ها را به شما نشان می دهد، اگر به آن ها به چشم اثر هنری نگاه کنید، کارتان راحت تر می شود، باور نمی کنید، امتحان کنید.

تزیین شله زرد,تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی و شابلون

شله زرد های قالبی برای سفره افطار

برای تزیین شله زرد ها می توانید از قالب هم استفاده کنید، در بازار انواع و اقسام قالب ها وجود دارد از ساده گرفته تا طرح دار و فانتزی که می توانید آن ها را تهیه کنید و برای تزیین شله زرد ها از آن ها استفاده کنید. عکس بالا یک ظرف شله زرد تزیین شده با قالب دایره ای ساده را به شما نشان می دهد.

تزیین حلوا با بادام پوست کنده برای سفره افطار

تزیین حلوا هم مانند تزیین شله زرد حس خوبی به آدم می دهد اصلا یک جورهایی مانند یک نوستالژی می ماند؛ من که همیشه دوست داشتم ظرف حلواهایی که مادر و مادربزرگم درست می کردند را تزیین کنم، هنوز هم دوست دارم. خلال بادام پوست کنده می تواند در این راه کمک زیادی به شما کند چون این خلال ها تضاد رنگ جالبی با حلوا ایجاد می کند و باعث می شود چهره اش زیبا تر و دوست داشتنی تر شود.

تزیین حلوا با قاشق برای سفره افطار

شاید باورتان نشود اما با قاشق ها، همین قاشق های معمولی که با آن ها غذا می خورید می توان حسابی معجزه کرد. اگر مطمئن هستید که نمی شود پیشنهاد می کنم دقیق تر به عکس بالا نگاه کنید. طرحی که روی این حلوا برای تزیین کشیده شده است تماما با قاشق صورت گرفته است. حتی شاید بتوانید از لبه لیوان ها هم استفاده کنید، فکر نمی کنم محدودیتی برای این کار وجود داشته باشد.

تزیین حلوا با شیره انگور برای سفره افطار

شیره انگور هم می تواند برای تزیین حلوا ها حسابی به کارتان بیاید، البته اگر دوست دارید که حلوای تان شیرین تر از حد معمول خودش باشد.. شیره انگور تضاد رنگی عمیقی با خود حلوا دارد و اگر آن را داخل قیف بریزید می توانید طرح های خلاقانه ای را روی ظرف حلوا پدید بیاورید.

تزیین حلوا دو رنگ برای سفره افطار

اگر دوست دارید تا حلوایی که درست می کنید چهره مجلسی تری داشته باشد می توانید از دو رنگ حلوا استفاده کنید. درست کردن حلوی دو رنگ کاری ندارد، فقط کاری است یکی از ظرف های حلوا را بیشتر تفت دهید تا رنگ آن تیره تر شود البته باید حسابی مراقب باشید که حلوایتان نسوزد و باید مدام آن را هم بزنید. می توانید حلوای تیره تر را داخل قیف بریزید و بعد طرح های مورد نظرتان را پدید بیاورید. برای تکمیل زیبایی حلوا هم می توانید از پودر پسته و پودر نارگیل استفاده کنید.

تزیین حلوا با قالب برای سفره افطار

حلواها هم می توانند همانند شله زرد ها به صورت قالبی تزیین شوند. قالب هایی که برای تزیین شله زرد ها استفاده می کنید را برای تزیین حلوا ها هم می توانید مود مصرف قرار دهید.

طرز تهیه شله زرد  | شله زرد نذری | شله زرد

طرز تهیه شله زرد نذری برای 10 نفر ,20 نفر,30 نفر ,40 نفر 50 نفر 100 نفر و 200 نفر

نکاتی که در‌باره طرز تهیه شله‌ زرد باید بدانید:

میزان شکر بسته به ذائقه افراد متفاوت است. البته شیرینی شله‌ زرد مجلسی نباید کم‌ باشد.
نسبت میزان برنج به شکر 1 به 3 است، یعنی برای یک کیلو‌گرم برنج 3 کیلو‌گرم شکر لازم است.
توصیه می‌ شود شکر را مرحله به مرحله اضافه کنید و برای تست کردن میزان شیرینی شله‌ زرد، مقداری از آن را در ظرفی بریزید و اجازه دهید کاملا خنک شود. چرا‌ که شیرینی شله‌ زرد پس از سرد شدن کمتر خواهد شد.
همیشه به ازای هر پیمانه برنج 3 پیمانه شکر لازم داریم ولی برای شله‌ زرد قالبی چون از پودر‌ ژلاتین استفاده می‌کنیم یک پیمانه شیرین‌تر درست می‌کنیم.
شکر را حتما پس از پختن برنج اضافه کنید. توجه داشته باشید که شکر با حرارت دیدن کمی آب می‌اندازد لذا قبل از اضافه کردن شکر به آن آب اضافه نکنید.
هرچه میزان زعفران بیشتر باشد، شل زرد خوش‌ عطر و خوش طعم‌تر می‌شود. زعفران را در چند قالب یخ حل کنید و درب ظرف را گذاشته و استراحت دهید تا به رنگ مطلوب برسد.
بهتر است از برنج نیم‌دانه و معطر استفاده نمایید و برنج را از شب قبل خیس کنید.
اضافه کردن کره به شله زرد از ترک خوردن آن بعد از سرد شدن، جلوگیری می‌کند.
از پخته شدن کامل برنج اطمینان حاصل نمایید. اگر دانه‌های برنج در شله‌ زرد مشخص باشند یعنی برنج کاملا پخته نشده است.
پس از سرو شله‌ زرد در ظرف مورد‌نظر از تکان دادن آن بپرهیزید. چرا‌ که تکان دادن شله زرد باعث آب انداختن آن می‌شود.
شله‌ زرد پس از سرد شدن سفت‌تر می‌شود. لذا نباید بیش‌ از‌ حد قوام آید. برای فهمیدن غلظت مناسب شله‌ زرد، مقداری از آن را در ظرفی بریزید و اجازه دهید تا خنک شود، البته با تجربه زیاد نیازی به اینکار نخواهد بود.
هیچ‌گاه درب ظرف شله‌ زرد را قبل از خنک شدن کامل نبندید زیرا موجب عرق کردن آن می‌شود.
شله‌زرد به عنوان دسر بهتر است به صورت سرد سرو شود.
برای تزیین شله‌زرد از خلال بادام، پسته، دارچین و همچنین گل‌سرخ استفاده کنید. طبع کلی شله‌ زرد به دلیل وجود برنج سرد است، گرمای دارچین و زعفران آن را معتدل خواهد کرد.
شله زرد را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید چرا‌ که بوی یخچال را به خود جذب میکند و در ضمن کم‌کم سفت می‌شود.

مواد لازم برای شله زرد قالبی خوشمزه

برنج :¤: 1 پیمانه
شکر :¤: 3 پیمانه
آب :¤: 6 پیمانه
کره :¤: 50 گرم
گلاب :¤: 1/2 پیمانه
هل :¤: به مقدار لازم
زعفران :¤: به مقدار لازم
خلال‌بادام :¤: به مقدار لازم

طرز تهیه شله‌ زرد قالبی خوشمزه

ابتدا برنج را با شش برابر آب بر روی شعله بگذارید.
خلال بادام را به آن اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا کاملا پخته شود.
نزدیک به تمام شدن آب برنج، مرتب آن را به هم بزنید و شکر، هل و زعفران را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
در این فاصله یک قاشق سوپ‌ خوری پودر‌ ژلاتین را در دو قاشق آب‌ سرد به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم روی بخار‌کتری) حل کنید.
در این مرحله گلاب را به شله‌ زرد اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا کمی قوام آید و آب آن کاملا بخار شود، سپس شعله را خاموش کرده و ژلاتین را بدان افزوده و کاملا با شله زرد مخلوط کنید.
کمی آب سرد درون قالب ژله یا کیک بگردانید و سپس شله‌ زرد را داخل آن ریخته و پس از خنک شدن، حدود ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
برای برگرداندن شله‌ زرد در ظرف مورد‌نظر، ابتدا با نوک کارد دور تا دور قالب را جدا کنید و آن را حدود ۵ ثانیه درون آب‌ داغ گذاشته و پس از آن سریعا به داخل ظرف برگردانید و با پسته و دارچین تزیین کنید.

ash reshteh shole zard  Ghormeh sabzi

¤:طرز تهیه شله زرد به انگلیسی :¤: Sholeh Zard :¤: Persian Saffron Rice Pudding :¤:

A few months ago I posted a recipe for Persian rice pudding which is prepared with milk. Today’s rice pudding on the other hand is dairy free. For those of you are who are lactose intolerant or vegan, this is a dessert just for you!

This recipe came to my from my mom’s friend Iran joon. In Farsi the word joon means dear and it’s often said after a person’s name as a form of respect or endearment. I have known Iran joon pretty much my whole life. If there is an adjective that best describes Iran joon, that would be impeccability stylish. She always wears her hair in the same updo style, her nails are always perfectly polished, and her outfits are well put together.  Speaking of her nails, they have always fascinated me. Unlike the rest of us she always wears her nail polish in a way that the color does not cover the right and left ends of her nail. I vaguely remember my mom telling me many moons ago that apparently that’s a sophisticated way of wearing nail polish. Since Iran joon is a fashionista, she would know, unlike yours truly.

Anyway, I was very excited when my mom sent over the recipe because it’s always fun to get recipes from her friends…well the ones that come our well that is! Unlike the infamous raisin cookies!!

Once I was ready to make the recipe, low and behold I noticed that one element was missing from Iran joon’s Sholeh Zard. No where in the recipe that my mom sent me mentioned putting almonds in the pudding. At first I thought maybe it was forgotten, then I thought to myself, well maybe Iran joon’s recipe is from a part of Iran where they don’t use almonds in their Sholeh Zard. Could either my mom or Iran joon forget to give me an item in the recipe?

After I made it I brought the missing ingredient enigma to my mom’s attention. Sure enough somewhere down the line one of them forgot to mention almonds! But have no fears, I have added it to the ingredients in the recipe that I am publishing!

Ingredients

1 :¤: cup rice
9 :¤: cups water
2 :¤: cups sugar
1 :¤: tsp saffron
1 :¤: cup rosewater
2 :¤: pods cardamom
1/4 :¤: cup slivered almonds
cinnamon & slivered pistachios for garnish

Lightly crush the two cardamom pods and place in one cup of rosewater. Set aside.

Wash rice until water runs clear.

Cook rice uncovered until tender. This should take about half hour.

Grind saffron with a pinch of sugar.

Add 3 tablespoons of hot water to the ground saffron and shake well. Allow to brew while the rice cooks.

Add sugar to the rice and cook for another half hour until the water and rice become dense. In the mean time be sure to stir the rice every so often so that it does not stick to the bottom. Add brewed saffron and continue to cook for another half hour.

Add rose water with cardamom pods and slivered almonds. Mix well. At this point you can continue cooking the pudding on the stove top on low until it is completely dense, or place it in an oven proof pot and put it in the oven. THEN turn the oven to 350º and leave the pudding in there for 15 to 20 minutes.

Discard cardamom pods. Place the Sholeh Zard in small bowls or in one big shallow oval or rectangular dish.  Garnish with cinnamon and slivered pistachios.  Allow to cool to room temperature. Cover and place in the fridge for a few hours. Serve chilled.

Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *