طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه و تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه و تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ یک غذای پرطرفدار بین ایرانی ها است آموزش آشپزی برای طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی مخصوص مجالس و مهمانی شما عزیزان با آشپزی با سایت من و تو اوکی همراه باشید.

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ, مجلسی خوشمزه, تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه و تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

سوپ شیر,طرز تهیه سوپ شیر, سوپ شیر ساده,سوپ شیر خوشمزه

مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ مجلسی

مرغ خرد شده ٥ یا ٦ تکه
برنج ٤ الی ٥ پیمانه
رب یک قاشق غذا خوری پر
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران یه هشتم قاشق چای خوری
زرشک یک لیوان پلوپزی
خلال بادام و خلال پسته (در صورت تمایل) به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک عدد پیاز متوسط ریز خرد شده

سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی خوشمز,سالاد ماکارونی با مرغ,طرزتهیه سالاد ماکارونی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مرغها را به اندازه ای که دوست دارید چهار یا هشت تکه کنید یا اینکه فقط از ران یا سینه مرغ استفاده کنید که مجلسی تر است. تکه های مرغ را خوب شسته و کنار بگذارید.
به تمام سطح مرغ نمک بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها را سرخ کنید. وقتی که زیر و روی مرغ ها کاملا سرخ شد از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
یک پیاز را کاملا ریز خرد کنید و در همان ظرفی که مرغ را سرخ کرده اید سرخ کنید، سپس رب و فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت بدید.
سسی رو که درست کردید از قابلمه خارج کنید و باز مرغها را درون همون قابلمه بچینید و سس را روی مرغها بریزید. از بغل مرغها سه تا چهار لیوان آب هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد. بعد شعله را کم کنید تا هم مرغ ها کاملا پخته شوند و هم آب خورشت بخار شه و تنها حدود یک لیوان سس در انتهای پخت باقی بماند.
وقتی که خورشت مرغ کاملا آماده بود، مقداری زعفران در آب حل کنید و به مرغ اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خاموش کنید.

تخم مرغ رنگی برای سال,تخم مرغ رنگی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی برنج

برای درست کردن برنج هم باید برنج را خوب پاک کنید و بعد با آب ولرم بشویید و با مقداری نمک برای یکی دو ساعت خیس کنید. بعد از اینکه برنج خیس خورد، مقداری آب درون یک قابلمه که کنجایش جوشیدن برنج را داشته باشد میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش آید. وقتی آب به جوش آمد آب برنج را که خیساندیم خالی میکنیم و برنج را درون آب در حال جوش میریزیم و کمی صبر میکنیم تا دوباره بجوشد. کف برنج را میگیریم و میگذاریم برنج قد بکشد. وقتی چند دانه برنج روی آب آمد میتوانیم برنج را آبکش کنیم.

در قابلمه یک یا دو قاشق روغن ریخته با یک استکان آب اگر دوست داشتید ته دیگتون رنگی باشه یه نوک قاشق چایخوری زعفران یا زردچوبه میریزیم. مقداری برنج روی آب روغن رنگی ریخته با پشت قاشق برنج را صاف میکنیم و مابقی برنج را روی آن میریزیم و یک استکان آب و روغن را هم روی برنج میریزیم. سپس در قابلمه را میبندیم و شعله را زیاد میکنیم و صبر میکنیم. به محض بلند شدن بخار برنج، سریع دم کنی را گذاشته و شعله گاز را کم میکنیم.

قورمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی,قرمه سبزی,سبزی قورمه سبزی
اون مقدار زرشک را که پاک کردید اول در یک سبد کوچک خوب بشورید و در ظرفی حدود ٥٥ دقیقه خیس کنید تا احیانا اگر شن ریزه ای داشته باشه پاک شود. بعد از پنج دقیقه در آبکش بریزید. خلال بادام و پسته را هم بعد از شستن در مقداری کره برای چند ثانیه فقط تفت میدهیم. باید مراقب باشید که سرخ نشه و فقط کمی بوی کره بگیره و از روی شعله بردارید. بعد زرشک را هم در مقداری کره انداخته و روی حرارت ملایم یک تفت کوچک میدهیم. موقع تفت دادت زرشک هم نباید آبش کشیده بشه و تنها در حدی که بوی کره بگیره کافیه. به دلخواه یک قاشق غ شکر دوست داشتید به زرشک اضافه کنید و تفت بدید. یک قاشق غذا خوری زعفران حل شده به زرشک اضافه کنید و سریع خاموش کنید.

حالا منظر بمانید تا برنج دم بکشد و خورشت مرغ مجلسی شما هم آماده شود. بعد از دم کشیدن برنج یک بشقاب گود برداشته مقدار دو تا سه قاشق زعفران دم کرده و کره ریخته و یک کفگیر برنج روی آن بریزید تا برای روی برنج آماده شود. سپس برنج را به دلخواه و سلیقه خود با برنج زعفرانی و زرشک و خلالها تزئین کنید. مرغ ها را هم در ظرفی بکشید و در کنار زرشک پلو سرو کنید زرشک پلو با مرغ آمادست نوشجان.

 تزیین آش رشته,ash reshteh,آش رشته

تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

خورشت مرغ را چند مدل درست میکنند یکی اینکه کف قابلمه را بایک شاخه کرفس خرد شده یک عدد فلفل دلمه ومقداری پیازمیپوشانند و مرغهای تکه شده را روی آن میچینند و باز رب و زردچوبه و نمک و فلفل زعفران روی مرغ میریزند تا مرغ هم پخته شود هم طعم دار بشود. بیشتر رستورانها و بعضی مجلسها برای راحتی کار این کار را میکنند و روش بعد با همین موادی که گفتم فقط مرغش را سرخ میکنند و سس و آب میریزند و میپزنند. به سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه هم استفاده کنید.

 میرزا قاسمی خوشمزه,میرزا قاسمی شمالی,میرزا قاسمی رشتی,mirza ghasemi,میرزا قاسمی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه و تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

 

Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *